Θέσεις εργασίας

Θέσεις εργασίας

Ονειρεύεστε να κάνετε καριέρα; Ευκαιρίες να αναπτυχθείς και να εργαστείς σε μια νέα δυναμική ομάδα στο Vorina, όπου κάθε εργάσιμη μέρα είναι διαφορετική; Τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Είμαστε διαφορετικοί από τις άλλες εταιρείες και θέλουμε να συνεχίσουμε να ξεχωρίζουμε. Έχουμε μια ομάδα με φιλοδοξίες για την ανάπτυξη του οργανισμού και μας αρέσει να δουλεύουμε σκληρά.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΊ ΈΜΠΟΡΟΙ

Μπορείτε αναμφίβολα να αποκαλείτε τον εαυτό σας εμπειρογνώμονα μετατροπής και εκστρατείας; Θέλετε να εργάζεστε στρατηγικά, να καθοδηγείτε έναν συνάδελφο και επίσης να εκπαιδεύεστε και να εξελίσσεστε συνεχώς στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου και του διαδικτυακού μάρκετινγκ; Τότε ελπίζουμε να σκεφτείτε μαζί τον επόμενο εργοδότη σας, γιατί σας προσφέρουμε αυτή την ευκαιρία!

Τι θα κάνετε;

Ως μέλος του Κέντρου Αριστείας μας, θα μας βοηθήσετε να χτίσουμε σπουδαία funnels και να δημιουργήσουμε μοναδικές καμπάνιες.
- Ως ο τελικός υπεύθυνος για την υλοποίηση των KPIs, βελτιστοποιείτε συνεχώς τις μεθόδους εργασίας, αναλύετε τις αποδόσεις, υπολογίζετε με ακρίβεια τους προϋπολογισμούς και ετοιμάζετε αναφορές.
- Ως ιδιοκτήτης ολόκληρου του μείγματος καναλιών (όλα τα ψηφιακά κανάλια και οι συνδέσεις με τα offline κανάλια), σαγηνεύετε και μετατρέπετε το κοινό τη σωστή στιγμή, μέσω του σωστού καναλιού, με το σωστό μήνυμα. Αναπτύσσετε όραμα και στρατηγική στους τομείς του SEO, του SEA, των πινάκων ευρέσεως εργασίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Χάρη στις γνώσεις σας σχετικά με τις τάσεις των καναλιών και τις τεχνικές πρόσληψης, είμαστε πάντα μπροστά από το παιχνίδι.
- Για τη μετατροπή των leads μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σας ανήκει ο ιστότοπός μας, η πλατφόρμα μετατροπής μας. Αναλαμβάνετε τη σύνδεση με άλλα συστήματα, την κατασκευή της σελίδας προορισμού, την ανάπτυξη του ιστότοπου και την υποβολή εκθέσεων. Μαζί με τον Senior Content Marketer μας, θα συζητήσετε τη βελτιστοποίηση και τη δημοσίευση του περιεχομένου.

Θα συνεργάζεστε στενά με τον online marketer, ο οποίος θα σας καθοδηγεί καθημερινά και θα σας επιτρέπει να αναπτύσσεστε σε γνώσεις, συμπεριφορές και αποτελέσματα. Θα αφιερώνετε επίσης χρόνο για την ανάπτυξη και τη διατήρηση γνώσεων σχετικά με τις αγορές, τις ομάδες-στόχους και τις προσφορές μας.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΤΑΔΙΟ

Το να είσαι ασκούμενος στο Vorina σίγουρα δεν σημαίνει να παίρνεις καφέ και να αντιγράφεις. Όχι, τρέχεις με πλήρη ταχύτητα! Ψάχνετε για πρακτική άσκηση στο τρίτο έτος ή για πρακτική άσκηση για να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας; Είσαι τυχερός. Οι όμορφες εγκαταστάσεις μας έχουν μια θέση διαθέσιμη για πρακτική άσκηση στον τομέα του online marketing.

Θα δημιουργήσετε και θα βελτιστοποιήσετε ενεργά καμπάνιες κοινωνικής δικτύωσης. Έχουν ένα ευρύ φάσμα αρμοδιοτήτων: κειμενογράφηση, διαχείριση κοινοτήτων, ανάλυση, διαφήμιση και κοινωνική αναζήτηση. Αλλά δεν υπάρχει πίεση... Υπάρχει επίσης γυμναστήριο, Nintendo, πινγκ-πονγκ και μπιλιάρδο για να διασκεδάσετε.

Ο στόχος μας; Να σας κάνουμε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, να δουλέψετε πάνω στις πιο ωραίες καμπάνιες και τέλος να σας μάθουμε πώς να χρησιμοποιείτε με επιτυχία τα online κανάλια. Για να το πετύχουμε αυτό, ζητάμε την εμπειρία σας στην εργασία με διαδικτυακές πλατφόρμες και διαφήμιση, καθώς και αναλυτική ματιά.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ως γραμματέας, συμβάλλετε σημαντικά στην ομαλή λειτουργία της διοίκησης; Και απολαμβάνετε την πρόκληση να κάνετε τα πράγματα να λειτουργούν όσο το δυνατόν πιο ομαλά, όπως η αράχνη στον ιστό; Η ομάδα μας είναι φιλόδοξη και όλοι είναι σκληρά εργαζόμενοι. Θα ενταχθείτε σε μια δεμένη, νεανική ομάδα με διαφορετικό υπόβαθρο, όλοι με υψηλά κίνητρα. Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

ΑΝΑΠΤΥΞΑΣΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Σκέφτονται με κώδικες, γράφουν κώδικες, σχεδόν τρώνε κώδικες. Και γι' αυτό σας χρειαζόμαστε ως τον νέο μας προγραμματιστή ιστοσελίδων!

Καθημερινά, ξέρετε πώς να μετατρέπετε αριθμούς, γράμματα και χαρακτήρες σε φιλικούς προς τον χρήστη ιστότοπους και διαδικτυακά εργαλεία. Ως web developer μας, είστε υπεύθυνοι για ένα μεγάλο μέρος της εμπειρίας του χρήστη σε αυτά τα κανάλια. Εργάζεστε σε διάφορα έργα στα οποία έχετε λόγο.

Ψάχνουμε για έναν προγραμματιστή ιστοσελίδων που μας εκπλήσσει με καινοτόμες ιδέες και σκέφτεται μαζί μας για νέες διαδικτυακές ιδέες. Σας ζητάμε να μας δώσετε μια καλή βάση, αλλά μαζί θα φροντίσουμε να γίνετε ακόμα καλύτεροι στη δουλειά σας. Σε μια ομάδα που αποτελείται από τον δημιουργικό διευθυντή μας, τους content marketers, τους σχεδιαστές και άλλους web developers, θα συμβάλλεις στην ανάπτυξη της πιο καινοτόμου εταιρείας στην περιοχή της Ελλάδας.

Είσαι ο προγραμματιστής ιστοσελίδων μας;

Έχετε ολοκληρώσει μια σχετική εκπαίδευση,

  • Είστε προγραμματιστής ιστοσελίδων εδώ και 1-2 χρόνια;
  • Μπορείτε να προγραμματίσετε σε HTML, CSS και Javascript (η jQuery και το AngularJS είναι πλεονέκτημα),
  • Γνωρίζετε πώς να δημιουργείτε ιστότοπους για σκοπούς μέτρησης;
  • Ενημερώνεστε για τις τελευταίες εξελίξεις και σκέφτεστε μαζί με τις καινοτομίες.


Για πρόσθετες ερωτήσεις, επικοινωνήστε με: jobs@vorina.gr